Erityisiin hetkiin

Pyrimme luomaan aitoja ja helposti lähestyttäviä makuja, jotka kunnioittavat raaka-aineita, luontoa ja erilaisia ruokakulttuureja. Tiimimme monikulttuurisuuden ansiosta luomuksemme ovatkin omaperäisiä, mielikuvituksellisia ja tietysti herkullisia.

Some of the things that we create!

Made in Aalto

Töölön ja Aalto-yliopiston kahviloissa nautittavat herkut valmistetaan keittiössämme, joka sijaitsee Aalto-yliopistossa. 

Nyt voit nauttia samoja herkkuja kotona, tai toimistolla. Tilaa vain haluamasi asiat nettikaupastamme! Valmistamme tilauksen tuoreena ja maukkaana, muista vain tilata kolme päivää etuajassa. Tilauksen voit noutaa kahviloistamme niiden aukioloaikoina. 

Catering-palvelun tilaaminen

Haluaisitko seuraaviin pitoihisi tuoretta artesaanikahvia ja herkullisia leivonnaisia? Catering-palvelumme on pääosin tarkoitettu Aalto-yliopiston lähimaastoon, mutta otathan rohkeasti yhteyttä myös muualta Helsingistä ja Espoosta, keksimme varmasti jotain!

Korkealaatuiset palvelumme ovat käytännöllisiä ja helposti lähestyttäviä pieniin ja keskisuuriin tapahtumiin.

Pidot tiedossa? Kuinka voimme auttaa?

  Related blog posts

  a127cfbd-5366-4bd3-b8dc-b870e1e01b3d

  Brazil tour and a nice discovery: Brazil Sao Silvestre

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  unloading3

  Journey to Brazil

  Our trip to BRazil was great
  toolo_slider

  Christmas breakfast at our Töölö Café

  You are welcome to join our Christmas breakfast and celebrate with your loved ones the most exciting season of the Year! Our Breakfast will

  Follow us on Instagram!