Cafetoria valittiin tekemään Lohjan kaupungille oma kahvi!

June 11, 2019

By admin

29818167710_bf748a18a0_c-760x326

Lohjan kaupunki antoi meille hiljattain aihetta isoon iloon ilmoittaessaan, että he ovat valinneet kahdesta Lohjalla olevasta paahtimosta juuri meidät toimittamaan Lohjan kaupungille oman kahvin! Tämä on meille lohjalaisena paahtimona todella suuri kunnia ja teemme kaikkemme, että Lohja saa ansaitsemansa upean kahvin. 

Pienpaahtimomme on saanut alkunsa jo 17 vuotta sitten. Paahtimomme sijaitsee Muijalassa ja sen lisäksi meillä ei Lohjalla ole muita liikkeitä, vaikka joskus toisin luullaankin. Helsingissä meillä on pieni kahvikauppa Töölössä, mutta muuten keskitymme myymään kahvejamme vain ravintoloille sekä kahviloille. Paahtimomme juuret sijaitsevat vahvasti Lohjalla, sillä toinen yrityksemme omistaja pariskunnasta Mia Nikander-Orè on paljasjalkainen lohjalainen. Hänen puolisonsa Ivan Orè on kotoisin kahvintuottajamaasta Perusta ja hänen kauttaan meillä on erittäin läheiset suhteen perulaisiin pienviljelijöihin, joiden kanssa teemme läheistä yhteistyötä. 
Olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen kahvipaahtimo Lohjalla ja saamme toimittaa pienpaahtimomme erikoiskahveja useisiin Lohjan upeista kahviloista mm. Cafè Lauriin, St. Honoreen, Ö-Cafèen, Mikko Utterille, Lohjan seurakuntaan, Cafè Aurlahteen ja muihin. 
Paahtimomme kahvit on saaneet paljon arvostusta myös Lohjan ulkopuolella – kahvimme on valittu mm. jo kaksi kertaa Helsinki Coffee Festival tapahtumassa koko Suomen 2. parhaaksi kahviksi. Kahvimme ovat tunnettuja herkullisen makunsa lisäksi siitä, että suurin osa kahveistamme on luomua ja suoraan viljelijöiltä ostettua, jolloin pystymme takaamaan sen että viljelijät saavat reilun korvauksen kahveistaan ja näin kahvimme tuottavat iloa myös niiden viljelijöilleen.
Jotta Lohjan oma kahvi näyttäisi niin lohjalaiselta kuin mahdollista, toivomme että mahdollisimman moni ilmoittaisi kaupungille toiveita Lohja-kahvin suhteen: tulisiko kahvin olla tummaa vai vaaleaa, luomua vai ei, minkä kokoinen pakkaus, minkälaista vivahdetta kahvissa tulisi olla ja minkä niminen Lohja-kahvi on? 
Mahdollisesti valitun ehdotuksen antanut saa palkinnoksi kilon Lohja-kahvia! Vastaukset kyselyyn tulee lähettää 19.6 osoitteeseen tourist@lohja.fi. 
Nyt sankoin joukoin lohjalaiset kertomaan ideoita! 😉

Leave a Reply

Subscribe to our newsletter!

Don´t miss out on any special offers, coffee tips and follow our coffee adventures. Sign up to our newsletter!