Peru

Hilario Ccori

Ananaskirsikka, kaakaonibs, greippimäinen hapokkuus
This exciting coffee is grown by Hilario Ccori from Cuzco. This is a medium roasted coffee and we have found that this coffee tastes incredible as espresso or filter. In both methods you will find a fruity cup of coffee with a lively grape-fruit like acidity. As espresso we recommend a fast brewing time, around 20 seconds to get a nice sweetness with balanced sourness and lively acidity. III
  • Alkuperä: Paucartambo, Cuzco-Peru, 2000 masl
  • Kahvipapu: Typica, Bourbon, pesty
  • Paahtoaste: Medium

Hilario Ccorista:

Hilarion kahveissa tiivistyy Cuscolaisten kahvien maut. Kävimme hänen tilallaan, Perun Paucartambossa ja löysimme tilan kumpuilevalta alueelta 2000m merenpinnan yläpuolelta aivan Mapacho-joen varrelta. Arvostamme suuresti Hilarion ponnistuksia kasvattaa luonnollisia kahvilajikkeita; Typicaa ja Bourbonia, jotka ovat katoamassa ilmastonmuutoksen takia. Hilarion kahvit ovat oivallinen esimerkki Cuscolaisten kahvien rikkaista mauista ja siksi haluammekin jatkaa yhteistyötä hänen kanssaan, toivottavasti vielä vuosia!

Kun kävimme hänen tilallaan tammikuussa 2022, ymmärsimme ne ongelmat, joita hän kohtaa kahvinsa kehittämisessä. Kiitos teidän, ja jos kaikki menee suunnitellusti, me lahjoitamme hänelle laitteiston kahvin hitaampaan kuivaamiseen, neljästä päivästä, jopa 15 päivään. Pidempi kuivatusaika vaikuttaa kahvin makuun ja laatuun ja samalla parantaa hänen myyntihintojaan!

Clear selection
Määrä

Ei arvioita vielä. Kirjoita ensimmäinen!