Pinokkio

You can buy this machine from our NEW internet shop https://www.cafetoria.fi/shop

Tiedot

189,00 €

Lisätiedot

Paino2,2 kg
Teho150 W
Mitat (k-l-s)300x95x180 mm
Takuu1 vuosi
Papusäiliö tilavuus150 g
Portaaton säätöEi
Myllyn terätKartioterät
Terien läpimitta37 mm

Tiedot

Pieni, sievä, elegantti, ruostumattomasta teräksestä valmistettu. Näillä sanoilla voimme kuvailla meidän uutta kahvimyllyperheemme jäsentä Italiasta.

Jo jonkin aikaa olemme etsineet tyylikästä kahvimyllyä, jossa erinomainen laatu ja hinta kohtaisivat toisensa. Muutamat näkökohdat kuten nopeus ja jauhamisen sujuvuus rajoittivat tällaisen kahvimyllyn löytämistä. Lopulta löysimme Pinokkion, joka täyttää vaatimukset hyvälle kahvimyllylle.

 

Tämä Pinokkio ei valehtele

Joten kuvaillaanpa, miksi Pinokkio on laadukas kahvimylly:

  • Laaja valikoima kahvimyllytoimintoja, jotka mahdollistavat kahvin jauhamisen pressopannua, suodatinkeitintä ja espressokonetta varten. 
  • Kestävät kartioterät (conical) on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.
  • Kahvimyllyssä on manuaalisen on/off -napin lisäksi myös automaattisensori, joka työnnettäessä aktivoi kahvimyllyn.
  • Laatu: Pinokkiolla teet hyviä espressokahvijauhatuksia, jotka täyttävät kaikki kotibaristan vaatimukset. Kahvimylly on hyvin tehokas verrattuna muihin kahvimyllyihin samassa hintaluokassa. 
  • Malli: Pinokkio on pieni, mutta mallitaan hyvin elegantti ja pääosin valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Se sopii sekä koti- että toimistokäyttöön.
  • Tekninen tuki: Cafetoria tarjoaa kaikki varaosat Pinokkioon kuten kartioterät (conical). Pinokkio on pitkäikäinen ja kestävä.
  • Mitat: Keveys ja pieni koko tekevät tästä kahvimyllystä täydellisen ratkaisun jos haasteena on tilan puute. Tämä on hyvä uutinen jos keittiön tilankäyttö on ongelma.


Arvostelut

No customer comments for the moment.

Kirjoita arvostelu

Pinokkio

Pinokkio

You can buy this machine from our NEW internet shop https://www.cafetoria.fi/shop

Kirjoita arvostelu