ECM S-Automatik 64

You can buy now this machine from our NEW internet shop www.cafetoria.fi/shop

Tiedot

799,00 €

Lisätiedot

Paino7,0 kg
Teho400 W
Mitat (k-l-s)415x150x245 mm
Takuu1 vuosi
Papusäiliö tilavuus550 g
Portaaton säätöKyllä
Myllyn terätTasapohjainen terä
Terien läpimitta64 mm
RPM (50Hz)1400
Melutaso--

TiedotS-Automatik 64 on ECM:n uusi korkealaatuinen espressomylly, joka jauhaa kahvin napin painalluksella nopeasti ja tasaisesti yhtä ja kahta espressoa varten. Vaihtoehtona on myös manuaalinen jauhatus, jolloin mylly jauhaa tismalleen haluamasi määrän kahvia. Myllyssä on portaaton säätö, jonka avulla pystyt helposti optimoimaan espressosi juuri haluamallesi karkeudelle. 

Automaattinen jauhatus toimii ajastimella, jonka asetuksia on helppo muuttaa myllyn etuosassa olevan näytön avulla. Jauhamisen voi pysäyttää milloin tahansa, oli kyseessä automaattinen tai manuaalinen jauhatus. Myllyn terät ovat ruostumatonta terästä, ja niiden läpimitta on 64mm, joka mahdollistaa nopean ja tasaisen jauhamisen (vrt. esim Mazzer-mini jossa on 58mm). Myllyllä jauhaminen on myös mielyttävän hiljaista. Ruostumattoman teräksen värinen S-Automatik 64 sopii erinomaisesti lähes minkä vain espressokeittimen kaveriksi! 

ECM S-Automatik 64 on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat panostaa parhaaseen mahdolliseen espressoon!

ECM on Saksassa päämajaa pitävä espressokoneisiin erikoistunut yritys. ECM:n tuotteissa yhdistyy saksalainen tarkkuus ja italialaisten intohimo!

Linkki valmistajan sivulle : http://www.ecm.de/

Arvostelut

No customer comments for the moment.

Kirjoita arvostelu

ECM S-Automatik 64

ECM S-Automatik 64

You can buy now this machine from our NEW internet shop www.cafetoria.fi/shop

Kirjoita arvostelu