Kotibaristakurssi (29.9.18)

Kotibaristakurssi järjestetään 29.9.2018 lauantaina klo 17:30-19:30 Töölön kahvikauppamme tiloissa Runeberginkadulla. Kurssilla käydään läpi kahvin matka aina pensaasta kuppiin, jonka jälkeen syvennytään espressojen valmistuksen saloihin sekä maidonvaahdottamiseen, jotka ovat baristan perustaitoja.

Tiedot

60,00 €

Tiedot

Seuraava kotibaristakurssi järjestetään 29.9.2018 lauantaina klo 17:30-19:30 Töölön kahvikauppamme tiloissa Runeberginkadulla. Kurssilla perehdytään erityisesti espressojen valmistuksen saloihin ja tutustaan kahvin matkaan aina pensaasta kuppiin. Millaisia eri käsittelyvaiheita kahvin valmistukseen kuuluu? Miten valmistat herkullisen espresson? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen kurssilla!

Kotibaristakurssi on suunnattu erityisesti espressojen valmistuksesta kiinnostuneille kahvin ystäville. Kurssilla opit miten asetetaan kahvimylly oikein, mitkä asiat vaikuttavat cappuccinon makuun sekä kuinka maito vaahdotetaan niin, että lopputuloksena on sameettisen tasainen kiiltävä maitovaahto.

Kurssi pidetään rennossa oppimisen hengessä, jossa keskustellaan paljon ja kysymyksiä voi esittää vapaasti. Kurssi sisältää sekä teoria-opetusta että käytännön harjoittelua kotikäyttöön tarkoitettujen espressokeittimien ja kahvimyllyjen kanssa. 

Kurssille varataan paikka ostamalla tuote verkkokaupassamme. Kurssista ei makseta toimitusmaksuja, vaan kassalla vaiheessa 4. toimitustavaksi valitaan nouto myymälästä. Oston jälkeen ei tarvitse kuin ilmaantua paikalle kurssipäivänä klo 18:15.

Baristakoulttajamme ovat SCA:n (Speciality Coffee Association) sertifioimia pitkälle edistyneitä baristoja. Kotibaristakurssin kouluttajana toimii baristakouluttajamme Benjamin.

Kurssin hinta: 60€ 
Kurssin kesto: n. 2 tuntia
Päivämäärä: 29.9.2018

Arvostelut

No customer comments for the moment.

Kirjoita arvostelu

Kotibaristakurssi (29.9.18)

Kotibaristakurssi (29.9.18)

Kotibaristakurssi järjestetään 29.9.2018 lauantaina klo 17:30-19:30 Töölön kahvikauppamme tiloissa Runeberginkadulla. Kurssilla käydään läpi kahvin matka aina pensaasta kuppiin, jonka jälkeen syvennytään espressojen valmistuksen saloihin sekä maidonvaahdottamiseen, jotka ovat baristan perustaitoja.

Kirjoita arvostelu