ECM Barista Näytä suurempana

ECM Barista

You can now buy this machine from our new internet shop www.cafetoria.fi/shop

Tiedot

1 390,00 €

  • 1 vuosi
  • 2 vuotta
  • 3 vuotta
  • Ei

Lisätiedot

Paino23,5
Keittimen paineen mittariKyllä
TekniikkaHeat exchanger (HX)
Teho1200 W
Vesisäiliö3 l
Boileri2,1 l
Mitat (k-l-s)400x330x425 mm
PumppuVibrating
Uuttamispaine mittariKyllä
LisälaitteetYhden kupin suodatinkahva, kahden kupin suodatinkahva, yhden ja kahden kupin suodattimet, sokea suodatin, tampperi (muovi), kahvimitta, manuaali.
Takuu2 vuotta
RyhmäE61 (58mm)

Tiedot

Loisteliaasti muotoiltu kahdeksankulmainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko – modernin keittiön tyyli-ikoni ja katseidenvangitsija. Käsintehty ammattitason espressolaite täyttää korkeimmatkin vaatimukset.

ECM Barista on ECM:n puoliammattilaismalliston perusmalli, mutta kuitenkin verrattavissa Quick Mill Andreja Premiumiin tai vastaaviin laitteisiin. ECM Baristassa on alkuperäinen E61 tyypin kansi. Siihen liitetyn lämmönvaihdinteknologian (HX) ansiosta maitovaahtoa ja kuumaa vettä voidaan tuottaa samanaikaisesti. Kuten muissakin ECM:n puoliammattilaistason laitteissa, ECM Baristassa on kaksoismittari keittimen ja suodatuksen painetta varten sekä jättikokoinen 2,1 litran korkealaatuinen kuparikeitin. Baristan alapuolella olevien "tassujen" syvyys päästä päähän on 39cm, joten se sopii myös 40cm syvän pöydän päälle käytettäväksi.

ECM valmistaja; laitteessa yhdistyvät saksalainen tarkkuus ja italialainen sielu. Ryhmä asiantuntijoita, jotka ovat yhdistäneet kahvinvalmistuslaitteiden vuosien kokemuksen ja ammattitaidon. Yhtiöllä on käytettävissään henkilöstön ydinjoukko, joka on erittäin pätevää ja kokenutta. ECM:n pääpaikka sijaitsee Saksassa ja tuotantoyksikkö Italian Milanossa. Lisätietoa ECM:stä: www.ecm.de

Lisää hyödyllistä tietoa löydät myös englannniksi seuraavasta linkistä

http://www.home-barista.com/reviews/ecm-technika-iv-review-t28146.html

HUOM. ylläolevassa linkissä kerrotaan ECM Technikasta, joka on hyvin pitkälle samanlainen sisällöltään kuin ECM Mechanika, ECM Barista ja ECM Mechanika Profi-Rotary.

 

 

KOTIBARISTAN ALOITUSPAKKAUS (BASIC)

Voit tilata koneen/paketin joko aloituspakkauksella tai ilman. Aloituspakkauksessa olevat tuotteet maksavat normaalisti 68 euroa mutta koneen oston yhteydessä aloituspakkauksen tuotteet maksavat vain 49 euroa. Aloituspakkauksen sisältö: Alumiini tampperi (58mm); 0,3L höyrytyskannu (ruostumaton teräs, voi sisältää kaiverruksia esim. skimmed milk); Cafiza puhdistusaine espressokoneelle (viikoittaiseen gruppon puhdistukseen); Gruppon puhdistusharja sekä 250g Cafetoria paahtimon espressopapuja.

Arvostelut

No customer comments for the moment.

Kirjoita arvostelu

ECM Barista

ECM Barista

You can now buy this machine from our new internet shop www.cafetoria.fi/shop

Kirjoita arvostelu

Lataa