Cafetoria roastery Oy tarjoaa vain huipputason espressokeittimiä kestävyyden ja laadun suhteen. Siitä huolimatta, mahdollisten valmistusvirheiden varalta valmistajat tarjoavat yleensä vuoden kestävän tehdastakuun ( poik. ECM tarjoaa kahden vuoden takuun ) .

Espressokeittimien maahantuominen ja oma tekninen osastomme mahdollistavat sen, että voimme tarjota laajennetun takuun kaikkiin tarjoamiimme koneisiin. Tämä on vapaaehtoinen palvelu, jonka asiakas voi valita halutessaan kun on ostamassa koneita verkkokaupastamme tai myymälästämme.

Kyseessä on todella PREMIUM Laajennettu takuu!


Toisinkuin useimmat takuuehdot joita valmistajat ja yritykset yleensä tarjoavat, meidän takuumme kattaa tavallisten valmistusvirheiden lisäksi myös vahingot jotka tapahtuvat TAVALLISEN käytön aiheuttamina. HUOM. Tämä ei sisällä ajanmyötä tapahtuvaa kulumista (naarmuja yms.), eikä niitä osia joita käyttäjän tulee itse vaihtaa ajoittain (esim. gruppon tiiviste ja sihti) .


Laajennettu takuu sisältää seuraavat ehdot :

  • Pidennetty vuoden takuu koskee vain ja ainoastaan tiettyä ostettua/tilattua konetta
  • Tuodakseen laitteen takuuhuoltoon, asiakkaan tulee näyttää alkuperäinen kuitti tai kopio jossa näkyy selvästi kyseessä olevan laajennettu takuu.
  • Laajennettu takuu ei sisällä kuljetuskustannuksia.
  • Laajannettu takuu ei koske vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet koneen väärinkäytöstä. Tällaisissakin tapauksissa Cafetoria roastery ottaa huomioon laajennetun takuun ja tarjoaa kohtullisen hintaisen korjauksen.
  • Laajennettu takuu pätee silloinkin kun valmistaja takuu loppuu.