Monipuolinen valikoima pienpaahtimomme vastapaahdettuja erikoiskahveja, joista osa myös luomu tai Reilu kauppa -sertifioituja!


Olemme paahtaneet käsityönä erikoiskahveja jo yli 11 vuoden ajan. Paahtotyylimme on sekoitus Etelä-Eurooppalaista ja Pohjois-Eurooppalaista tapaa paahtaa kahvia. Valikoimastamme löytyy paljon erilaisia kahveja eri tarkoituksiin, niin italialaistyylisiä espressoja kuin makuvivahteiltaan rikkaita suodatinkahveja. Huomattava määrä kahveistamme on myös Reilu kauppa / luomu sertifioituja. 

Kahvilaitteet toimistoihin, hotelleihin, jälleenmyyjille, kahviloihin, kerhoihin ja työpaikoille. Myös koulutus kahvilaitteiden käyttöön!Edustamme maailmalla arvostettuja brändejä kuten Mahlkönigiä ja San Remoa. Meillä on laadukas valikoima kahvilaitteita, johon sisältyy kaikki tarvittavat  kahvilaitteet: automaattiset, puoliautomaattiset ja kahvalliset espressokeittimet sekä kahvimyllyt että suodatinkahvinkeittimet. Yhdessä löydämme juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivat laitteet.

Oma kokenut henkilökuntamme huoltaa kaikkia myymiämme kahvikoneita. Kumppanimme tietävät, että voivat luottaa täysin meidän huoltotukeen jos tulee tarvetta huollolle.


Järjestämme säännöllisesti erilaisia kahvialan koulutustilaisuuksia. Koulutamme mm. kahviharrastajia ja kahvila-asiakkaitamme käyttämään kahvilaitteita siten, että he saavat niillä valmistettua parhaita mahdollisia kahvijuomia asiakkaille. Esittelemme ja opetamme mielellämme kaikkia asiakkaitamme käyttämään meiltä hankkittuja kahvilaitteita.    

Kahvilatarvikkeet ja oheistuotteet kaikki samalta kumppanilta!

Meiltä löytyy laaja valikoima baristarvikkeita sekä ammattikäyttöön tarkoitetut välineet kahvilan pyörittämistä varten.

Valikoimaamme kuuluu myös paljon mielenkiintoisia oheistuotteita kuten luomuteetä, luomukaakaota ja herkullisia makusiirappeja.

Haluamme tehdä asioista teille helppoa!

Ota yhteyttä ja löydetään yhdessä paras ratkaisu juuri teidän tarpeisiinne!