TOIMITUSTAVAT

Lähetämme tilauksen noin 3 ( kolmen ) työpäivän kuluessa maksun saapumisesta tilillemme. Lähetämme tilauksen seurantanumeron teille kun tilaus on lähtenyt.

  • SMART POST: Valitse tämä vaihtoehto kun haluat saada tilauksesi lähimpään SMARTPOSTI laatikkoon. Smartposti lähetyksissä tulee aina olla  matkapuhelinnumero, koska posti ilmoittaa tekstiviestillä lähetyksen saapumisesta. Kuljetusmaksu 5,90 e. Yli 65 e arvoiset tilaukset smartpostilla ilman kuljetusmaksua.
  • DHL: Tämä on käyttämämme kuljetuspalvelu. Tuotteet toimitetaan kotiovellesi. DHL toimittaa tuotteet klo 8.30 ja 16.00 välillä. Kuljetusmaksu 18 e
  • Postipaketti 16: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat saada tilauksesi postin kautta. Lähetyksen voi noutaa lähimmästä postitoimistosta saapumisilmoitusta vastaan. Kuljetusmaksu 9,90e

MAKSUTAVAT

Tarjoamme ainoastaan turvallisia maksutapoja. Emme veloita maksutavoista

  • Maksukortit: Voit maksaa verkkokaupassamme Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen verkkokaupassamme tapahtuu turvallisesti Luottokunnan SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassamme ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

 

  • Verkkomaksu: Kaupassamme voit maksaa ostoksesi Nordean, Sampo Pankin ja OKO:n pankkitunnuksilla. Tällöin tilauksesi veloitetaan suoraan pankkitililtäsi. Maksu tapahtuu samalla tavalla kuin minkä tahansa laskun maksu verkkopankissa. Valitessasi maksutavaksi verkkomaksun, klikkaa kassalla oman pankkisi logoa, jolloin siirryt verkkopankkiisi suorittamaan maksun. Tarvitset oman pankkisi internet-tunnukset voidaksesi vahvistaa maksun. Tarkista, että veloitettava summa on oikea ja vahvista maksu. Vahvistettuasi maksutiedot pankkisi siirtää sinut takaisin verkkokauppaamme. Maksu veloitetaan tililtä saman tien ja saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Kassamme ja verkkopankkisi maksuprosessi on suojattu SSL-yhteydellä.Emme vastaanota mitään tilitietoja emmekä säilytä tilitietojasi palvelimillamme. Maksuyhteys muodostetaan aina oman tietokoneesi ja pankkisi palvelimen välillä.

 

  • Tilisiirto: Kun olet tehnyt tilauksen, saat välittömästi sähköpostia, josta näkyy tilauksesi yksityiskohdat sekä pankkitietomme. Alamme käsitellä tilaustasi, kun maksusuorituksesi näkyy tilillämme.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.