Ammattikäyttöön kahvinkeittimet 5 tuotetta

Näytetään 1 - 5 / 5 tuotteesta
  • 3 286,00 €

    Caprin tiiviksi suunniteltu moderni design täyttää odotukset niin tyylin kuin käytännöllisyyden puolesta - kone onkin yksi eniten myyviä San Remon espressokeittimiä. Tällä koneella valmistat helposti aivan kuin italiassa tehtyjä espressoja. Saatavuus : Arvio n. 3 viikkoa

    3 286,00 €
  • Innovatiivisella designillä muotoiltu Zoe on maailman ensimmäisiä espressokoneita,  joissa koneen runko muodostaa osan koneen käyttöpuolesta. Tämän uuden rakenteen avulla koneessa on yhdistetty kaksi tärkeää tekijää : viehättävä design sekä edullinen hinta. Saatavuus : Tilataan oston yhteydessä, pyydä tarjousta!

  • Roma on yksi San Remon lippulaivoista. Roma on paras valinta silloin kuin haluat panostaa upeaan ulkonäköön kahvilassasi. Saatavuus : Tilataan oston yhteydessä, pyydä tarjousta!

  • Klassisten autojen pehmeä ja koristeellinen design sopii loistavasti mihin tahansa sisustustyyliin. Tämä espressokeitin on varustettu elektronisella näytöllä, jonka avulla on helppo tarkastella asetuksia ja hallita kaikkia toimintoja. Saatavuus : Tilataan oston yhteydessä, pyydä tarjousta!

  • Uudella Multiboiler-teknologialla ja PID kontrollilla varustettu Verona RS on päivitetty malli kuuluisasta Verona TCS:stä. Verona RS mallissa on lämmönhallinta järjestelmä joka takaa tasaisen lämpötilan (0,2C tarkkudella) ja merkittävän määrän energian säästöä. Saatavuus : Tilataan oston yhteydessä, pyydä tarjousta!

Näytetään 1 - 5 / 5 tuotteesta