Teemme läheistä yhteistyötä jälleenmyyjiemme kanssa, joilla on sama visio kuin meilläkin - ilahduttaa ihmisiä laadukkailla ja maukkailla kahveilla sekä vaikuttaa reilumman maailman ja kestävän kehityksen puolesta. Jos rakastat hyvää kahvia ja sinulla on samanalainen visio kuin meillä, olet enemmän kuin tervetullut porukkaan!
IMG 2913 Fotor

Jälleenmyynti

Olemme tehneet vuosia intohimoista työtä luodaksemme täydellisen makuprofiilin kahveillemme ja nyt myymme ylpeinä niitä kotikäyttöön kaikille kahvinystäville. Toimitamme kahveja ympäri Suomea esimerkiksi pieni ja keskikokoisiin gourmet- ja luontaistuoteliikkeisiin. 
Cafetorian kahvipakkaukset pakataan aina käsityönä paahtimollamme. Tarjoamme laadukkaita tuotteita kannattavaan hintaan jälleenmyyjille ja halutessasi voimme tehdä esim. järjestää kahvien maistatuksia myymälässäsi.

horeca 01

HoReCa

Miltä kuulostaisi ajatus käyttää kahvilassasi tai ravintolassasi erikoiskahveja, jotka eivät ainoastaan maistu todella hyviltä, vaan niillä on oma tarinansa ja ne on valmistettu kestävien sosiaalisten ja ympäristöystävällisten arvojen mukaisesti? Suora yhteytemme kahvintuottajiin on vain yksi useista hyödyistä, joilla voimme rikastuttaa asiakkaittesi kokemusta kahvihetkestä. Saat meiltä myös tarvittavat kahvilaitteet / tarvikkeet sekä sopivan koulutuksen kahvien valmistukseen.


horeca 01

IMG 2807 Fotor

Toimistot

Haluaisitko virkistää työntekijöitäsi ja ilahduttaa ihmisiä työpaikalla? Käyttämällä maukkaita kahvejamme uskomme että tulet huomaamaan virkeämmän ja tehokkaaman työilmapiirin. Tarjoamme toimistoille herkullisten kahvien lisäksi myös juuri teille sopivat kahvilaitteet ja oheistuotteet kuten kupit, sokerit yms.