welisten2 lrJokainen kahvipaahtimo haluaisi paahtaa maailman parhaimmat kahvit, mutta paahtaminen on vähän niin kuin taide - hyvyyden määritteleminen on hyvin subjektiivista ja se on paljon kiinni paikallisesta kulttuurista sekä ihmisten makumieltymyksistä.

Tuhansien kahvikilojen käsinpaahtamisen jälkeen olemme kehittäneet oman filosofian kahvinpaahtamisesta, jossa priorisoimme asiakkaidemme sekä meidän makumieltymykset. Emme ole sitoutuneet mihinkään tiettyyn paahtamisasteeseen, vaikka useiden kahvien aromit tulevat parhaiten esille kahvin ollessa vaaleaa. Olemme kuitenkin todenneet jo useaan kertaan että myös tumma paahtoiset kahvit voivat olla todella herkullisia, makeita ja tasapainoisia. Sama kahvi ilmaisee itseään eri tavoin eri paahtoasteilla ja vain yhdenlaista täydellistä kahvikuppia ei olekaan. Emme ole myöskään sitoutuneet mihinkään tiettyyn kahvilajiin vaan olemme avoinna niin Arabica kuin Robusta kahvilajikkeiden käytölle. Eniten ratkaisee kahvin maku!

Olemme huomanneet että erilaiset makuvivahteet tuovat mieleen erilaisia muistoja ja perinteitä riippuen omasta taustasta. Haluamme kahveistamme tulevan esille sen luontaisen makeuden, moninaiset makuvivahteet, miellyttävän  hapokkuuden sekä hedelmäisen jälkimaun, ilman että esiin pääsee ollenkaan kuivia makuvivahteita tai kitkeryyttä.

Olemme hyvin iloisia siitä että kahvimme ovat saaneet paljon hyvää palautetta sekä suomalaisilta että ulkomaalaisilta asiakkailtamme ja haluamme jatkaa uusien ideoiden kehittämistä sekä makujen tuomista teille nautittavaksi!