Toimimme monien laadukkaiden kahvilaitteiden sekä -tarvikkeiden maahantuojina, jotka olemme huolellisesti valinneet tyylin sekä ennen kaikkea kahvin laadun perusteella. Toimitamme kaikki laitteet suoraan liikkeeseesi ja voimme sopia teille parhaiten sopivan koulutuksen, jotta laitteiden käyttö on heti alusta alkaen sujuvaa.
KahvikoulutusMikäli tarvitset apua baristataitojen kehittämisessä tai haluat parantaa kahviesi laatua, ota meihin yhteyttä sinulle sopivan baristakoulutuksen järjestämiseksi. Tekninen tuki2006 vuodesta alkaen meillä on ollut oma tekninen osasto, joka vastaa laitteidemme sekä tarvikkeiden huollosta. Myymämme kahvilaitteet on suunniteltu kestämään useita vuosia ja pitämällä laitteista hyvää huolta ne säilyvät todella kauan. Vahinkoja kuitenkin aina silloin tällöin pääsee sattumaan ja niin käydessä autamme sinua mahdollisimman nopeasti.
marco 01

Suodatinkeittimet

Hyvä kahvikupillinen syntyy kun onnistutaan uuttamaan kahvipavun luontaiset aromit sekä makeus kuppiin. Tähän vaikutetaan pääasiassa uuttamisveden lämpötilalla sekä vedenvalumisen nopeutta hallitsemalla. Marcon suodatinkeittimet ovat saaneet arvostusta maailmanlaajuisesti ja näillä voit valmistaa erinomaista kahvia asiakkaillesi. Valikoimastamme löytyy erikokoisia koneita, joista löytyy varmasti sopiva teidän menekkiä varten. Meiltä saat myös manuaaliset suodatinkeittimet kuten Chemex, Aeropress sekä Harion Dripperit.

sanremo 01

Espressokoneet ammattilaiskäyttöön

Olemme San Remon espressokoneiden virallinen maahantuoja. San Remo on Italian Trevisosta lähtöisin oleva perheyritys, joka tarjoaa laajan valikoiman espressokoneita. Heidän kahvilaitteet ovat hyvin luotettavia, pitkäkestoisia ja tyylikkäitä. San Remo on saanut osakseen paljon tunnustusta omistautuneisuudestaan ja kyvystään luoda korkeaa teknologiaa hyödyntäviä espressokoneita. Heille on myönnetty mm. harvinainen WBC (World Barista Champions)- titteli. Lue lisää San Remon tuoteluettelosta ja ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!


Pieniin kahviloihin sekä harrastelijoille tarjoamme hyvän valikoiman ECM Manufacturen semi-professional espressokeittimiä. Nämä keittimet toimivat erinomaisesti pienissä ja rajoitetuissa tiloissa joissa esim. vesiliitännän käyttäminen ei ole mahdollista. 
sanremo 01

compak 01

Kahvimylly

Kahvimyllyn avulla saat kahveistasi enemmän makua irti, sillä kahvipapujen jauhamisen jälkeen aromien haihtuminen tapahtuu nopeammin. Kahvimyllyn olemassaolo luo mielyttävän rustiikkisen tunnelman sekä antaa hyvän tuoksun ympärilleen aina jauhettaessa. Olemme sekä Compakin että Mahlkönigin jälleenmyyjiä ja valikoimamme myllyt ovat todella laadukkaita eivätkä tuota pettymystä. Valikoimastamme löytyy kahvimyllyjä niin espresso, suodatin kuin myymäläkäyttöönkin.

20170301 barista 700x400

Baristatarvikkeet

Cafetoriasta löydät laajan valikoiman erilaisia kahvitarvikkeita kahvin valmistuskäyttöön kuten espressotamppereita, puhdistustarvikkeita sekä paljon muuta. Jos sinulla ei ole paljoa kokemusta erikoiskahvien valmistuksesta, opastamme sinua ja esittelemme mielellämme erilaisia kahvin valmistusmenetelmiä ja tarvikkeita, joista voi olla hyötyä kahvilassasi. Myös verkkokaupassamme voit tutustua valikoimamme baristatarvikkeisiin.
accesso