Kotibaristakurssi (18.05.17)

Seuraava kotibaristakurssi järjestetään 18.05.17 torstaina klo 18:15 - 20:15 shop&showroomimme tiloissa Helsingin Runeberginkadulla. Kurssilla paneudutaan erityisesti espressojuomien valmistukseen ja tutustaan kahvin matkaan aina pensaasta kuppiin. Millaisia eri käsittelyvaiheita kahvin valmistukseen kuuluu? Miten asetat myllyn espresson uuttamista varten?

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

60,00 €

Tiedot

Seuraava Kotibaristakurssi järjestetään 18.05.17 torstaina klo 18:15 - 20:15 shop&showroomimme tiloissa Helsingin Runeberginkadulla. Kurssilla paneudutaan erityisesti espressojuomien valmistuksen saloihin ja tutustaan kahvin matkaan aina pensaasta kuppiin. Millaisia eri käsittelyvaiheita kahvin valmistukseen kuuluu? Miten valmistat herkullisen espresson kahvakoneella? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen kurssilla!

Kotibaristakurssi on suunnattu erityisesti espressojuomien valmistuksesta kiinnostuneille kahvin ystäville. Kurssilla opit miten asetetaan kahvimylly oikein, mitkä asiat vaikuttavat kahvin makuun sekä kuinka maito vaahdotetaan niin, että lopputuloksena on sameettisen tasainen kiiltävä maitovaahto.

Kurssi pidetään rennossa oppimisen hengessä, jossa keskustellaan paljon ja kysymyksiä voi esittää vapaasti. Kurssi sisältää sekä teoria-opetusta että käytännön harjoittelua kotikäyttöön tarkoitettujen espressokeittimien ja kahvimyllyjen kanssa. 

Kurssille varataan paikka ostamalla tuote verkkokaupassamme. Kurssista ei makseta toimitusmaksuja, vaan kassalla vaiheessa 4. toimitustavaksi valitaan nouto myymälästä. Oston jälkeen ei tarvitse kuin ilmaantua paikalle kurssipäivänä klo 18:15.

Baristakoulttajamme ovat SCAE:n (Speciality Coffee Association of Europe) sertifioima pitkälle edistyneitä baristoja. Kotibaristakurssin kouluutajana toimii baritamme Benjamin.

Kurssin hinta: 60€ 
Kurssin kesto: 2 tuntia
Päivämäärä: 18.05.17

Arvostelut

No customer comments for the moment.

Kirjoita arvostelu

Kotibaristakurssi (18.05.17)

Kotibaristakurssi (18.05.17)

Seuraava kotibaristakurssi järjestetään 18.05.17 torstaina klo 18:15 - 20:15 shop&showroomimme tiloissa Helsingin Runeberginkadulla. Kurssilla paneudutaan erityisesti espressojuomien valmistukseen ja tutustaan kahvin matkaan aina pensaasta kuppiin. Millaisia eri käsittelyvaiheita kahvin valmistukseen kuuluu? Miten asetat myllyn espresson uuttamista varten?

Kirjoita arvostelu