Kahvikoulutus

Hyvän kahvin valmistuksessa ei riitä vielä hyvät laitteet ja vastapaahdettu kahvi. Aivan kuten ruoanlaitossa, kahvinvalmistaja eli barista on usein viimeinen ja ratkaiseva tekijä kahvin maun suhteen. On todella tärkeää, että kahvin valmistava henkilö ymmärtää mitkä asiat vaikuttavat kahvin makuun ja miten tuoda kahveista aina parhaimmat puolet esille.

Cafetoriassa suhtaudumme kahvin makuun intohimoisesti ja haluamme levittää samaa intohimoa myös muihin kahvinjuojiin. Olemme kouluttaneet sekä ammattilaisia että harrastelijoita jo useita vuosia. Kouluttajamme ovat SCAE:n (Speciality Coffee Association of Europe) sertifioimia pitkälle edistyneitä baristoja.

Kahvikoulutus Löytyi 1 tuote.

Näytetään 1 - 1 yhdestä tuotteesta
  • 60,00 €

    Seuraava kotibaristakurssi järjestetään 30.11.2017 torstaina klo 18:15 - 20:15 Töölön kahvikauppamme tiloissa Helsingin Runeberginkadulla. Kurssilla paneudutaan erityisesti espressojuomien valmistukseen ja tutustaan kahvin matkaan aina pensaasta kuppiin. Millaisia eri käsittelyvaiheita kahvin valmistukseen kuuluu? Miten asetat myllyn espresson uuttamista...

    60,00 €
    Varastossa
Näytetään 1 - 1 yhdestä tuotteesta