blog1
Autenttinen ilmapiiri, herkulliset kahvitOlemme juuri avanneet Helsingin Kampissa uuden kahvibaarin nimeltä Cafetoria - Coffee Bar. Pieni kahvibaarimme on sopiva päivänpelastaja kahvinystäville, jotka haluavat saada nopeasti huippulaadukkaita ja tuoreita erikoiskahveja mukaansa keskeiseltä paikalta Helsingin keskustaa. Kahveja voi tietysti nauttia myös paikanpäällä. Kahvibaari sijaitsee muutaman metrin päässä Kampin ostoskeskuksesta, lähellä Kampin bussi- ja metroasemaa. Paikan sisustus kuvastaa latinalaisia juuriamme. Tahdomme tarjota kahvibaarissamme iloisen ja rennon tunnelman asiakkaillemme, jotta he voisivat virkistyä ja saada uutta energiaa päiväänsä meillä vieraillessaan. Kahvilbaarin tiski on koottu Sevillasta ostetuista tiililaatoista sekä tammesta. Tämänlainen kokonaisuus on tyypillistä kuubalaisissa ja kolumbialaisissa kahvibaareissa.

Kahvibaari
Huippulaadukkaiden kahvien tarjoilusta pitävät huolen meidän hyvin koulutetut baristamme, korkealaatuiset kahvilaitteet ja tarvikkeet sekä tietenkin meidän paahtamamme erikoiskahvit. Suodatinkahvien valmistuksessa käytämme Marcon kahvinkeittimiä, jotka ovat maailman huippuluokkaa. Espressopohjaiset juomat valmistamme San Remon uusimmalla espressokone-mallilla, jonka nimi on Racer-Renegade. Tässä upeassa espressokeittimessä on kaksi boileria molempia gruppoja kohden, jotka takaavat todella vakaan ja tarkasti hallittavan veden lämpötilan espressojen valmistukseen. The Racer – keittimessä on myös ajoittamista hyödyntävä esi-uuttamisominaisuus, jonka avulla voimme viimeistellä epsressojemme makuprofiilin sekä korostaa entisestän sekä makeutta että suutuntumaa espressoissa. Valmistamme myös käsin suodatettuja kahveja, jotka valmistetaan valitemastasi single origin kahvista kuppi kerrallaan. Käytämme käsin suodatettuihin kahveihin V60 Dripperiä, Chemexiä sekä Aeropressiä. Vaihtoehtoina on useita oman paahtimomme tuoreita erikoiskahveja esimerkiksi Kenya Karimikuita, joka saavutti 2017 keväällä 2. sijan ”Suomen paras suodatinkahvi” kilpailussa Helsinki Coffee Festival - tapahtumassa.

Kahvikauppa
Kahvibaarimme yhteydestä löydät hyvän valikoiman vastapaahdettuja erikoiskahveja, jotka tuomme tuoreina suoraan paahtimoltamme. Valikoimaamme kuuluu huomattava määrä myös luomu-sertifioituja erikoiskahveja. Esillä on myös erilaisia kahvitarvikkeita, jotka sopivat niin koti- kuin ammattikäyttöön. Jos olet kiinnostunut espressokoneista niin voit tulla tutustumaan niihin joko Töölön myymäläämme tai ostaa niitä verkkokaupastamme cafetoria.fi/eshop. Herkuttelijoille valikoimastamme löytyy myös kotitekoista suolasta ja makeaa purtavaa kuten suosittua Polenta-Lemon kakkua (gluteeniton), empanadoja sekä vihersmoothieta. Meillä on myös tarjolla terveellisiä ja herkullisia leivonnaisia paikallisilta leipomoilta kuten Raw&Moren fantastiset raakakakut sekä Olipa Kerran Konditorian vegaanisia sekä gluteenittomia herkkuja. Cafetorian alusta alkaen olemme panostaneet eettisiin ja kestäviin kahveihin. Uuden kahvibaarin avaaminen Kampissa on meille erinomainen tapa tulla lähemmäksi asiakkaitamme, jotka ovat kiinnostuneita kestävästä kehityksestä, eettisestä kaupankäynnistä sekä luomuviljeilystä. Vaikka annamme paljon painoarvoa kahviemme luonnonmukaiselle tuotannolle, niin kaikista tärkeintä meille on kuitenkin tarjoamamme kahvien maku ja laatu.

Cafetoria - Coffee Bar & Shop
Salomonkatu 5. 00100 Helsinki
Timetable: Ma-Fri 10:30-18:00, La: 11:00-16:00